Sense - Avui

Sarkozy i Bruni s'han casat a París

El president francès, Nicolas Sarkozy, s'ha casat avui amb la cantant i model Carla Bruni, en una cerimònia civil oficiada per l'alcalde del vuitè districte de París, François Lebel, segons ha confirmat el funcionari.

Lebel, que pertany al mateix partit polític que Sarkozy, la UMP, ha declarat a l'emissora Europe 1 que la cerimònia ha tingut lloc a l'Elisi, seu de la Presidència de la República i que està al vuitè districte parisenc. Amb anterioritat la cadena RTL havia donat la notícia del matrimoni de Sarkozy i Bruni, que van començar la seva relació al novembre passat, un mes després que el cap de l'Estat formalitzés el seu divorci amb Cécilia Ciganer.

Unió real
L'alcalde Lebel ha donat diversos detalls que no fan dubtar de la veracitat de l'enllaç. "He casat a dues persones del districte vuitè que viuen al 55 del carrer Faubourg Saint-Vaig, l'adreça de l'Elisi. És la primera vegada a la història de la República que un president es casa durant el seu mandat", ha declarat Lebel.
El polític ha assenyalat que la núvia, de quaranta anys, estava "radiant" i amb ironia ha afegit que el nuvi, de 53, "tampoc estava malament". Es tracta del tercer matrimoni de Sarkozy, que té tres fills, i del primer para Bruni, que té un nen d'una relació amb un filòsof.

Amb aquest matrimoni Carla Bruni es converteix en "primera dama" francesa, regularitza la seva situació i no donarà més problemes de protocol, atès que en viatges oficials de Sarkozy a l'estranger resultat complicat incloure-la com parella del cap de l'Estat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.