Sense - Avui

El marit d'Amy Winehouse surt de la presó

People

Blake Fielder-Civil, marit de la polèmica cantant britànica Amy Winehouse, ha sortit de la presó després de passar-hi un any per agredir l'amo d'un pub londinenc i oferir-li diners a canvi de retirar l'acusació i abandonar el país.

Després d'abandonar la presó d'Edmund Hill (Suffolk, sud-est d'Anglaterra), Fielder-Civil, de 26 anys, ha hagut d'ingressar en un centre de desintoxicació de drogues, una de les condicions del seu alliberament, segons ha informat l'agència local Press Association.

El marit de Winehouse, que es va declarar addicte a les drogues en una vista judicial celebrada al juliol, passarà dos mesos com a mínim en aquest centre de desintoxicació.

Exoperador de vídeo i nascut a Lincolnshire, Fielder-Civil es va casar el 2007 a Miami amb Amy Winehouse, de 25 anys, que l'ha recolzat incondicionalment durant el temps que ha passat entre reixes.

La cantant, milionària gràcies a l'enorme èxit del seu segon àlbum, Back to back, ha vist com la seva carrera s'enfosquia en els darrers temps per la seva addicció a les drogues i pels problemes de salut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.