Sense - Avui

La Casa del Rei desmenteix Pilar Urbano

Monarquia

La Casa del Rei ha emès aquest dijous un comunicat en què afirma que les "suposades afirmacions" de la reina aparegudes al llibre de Pilar Urbano La reina muy de cerca "no reflecteixen la seva profunda actitud de respecte" cap a tothom i la seva "proximitat cap als que pateixen, són perseguits o discriminats".

La Casa del Rei surt així al pas de les protestes de diversos col·lectius homosexuals crítics amb les paraules que Urbano posa en boca de la reina. Així, la nota assegura que Sofia "lamenta profundament que la inexactitud de les paraules que se li atribueixen hagi produït malestar o disgust a persones o institucions a les quals sempre ha professat i professa un total respecte".

A més, sempre segons la Casa del Rei, les "suposades afirmacions" aparegudes al llibre, "en tot cas s'haurien fet en un àmbit privat i no corresponen amb exactitud a les opinions" de Sofia de Grècia, que al llibre es mostra contrària a l'eutanàsia, a l'avortament i al matrimoni homosexual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.