Sense - Avui

Carla Bruni-Sarkozy no vol ser comercialitzada

People

Dilluns, un tribunal de Saint-Denis (a l'illa de Réunion, pròxima a Madagascar, però administrada per França) haurà de decidir si s'ha de prohibir o no la distribució d'una bossa amb la imatge de Carla Bruni-Sarkozy. La denúncia ha estat posada pels advocats de la primera dama de la República que, a més, reclamen 125.000 euros per danys "a títol de perjudicis morals i matrimonials".

El cas és que la fotografia que decora aquesta bossa de roba no ha estat triada a l'atzar; es tracta d'una coneguda imatge de 1993 on l'aleshores model apareix completament nua i diu, literalment, que "el meu xicot m'hauria hagut d'haver comprat a Pardon", en referència a la marca que comercialitza el producte.

La bossa ha estat serigrafiada en blanc i negre i se n'ha fet una tirada de 10.000 exemplars que es venen a 3 euros, tot i que la majoria han estat regalades als clients de Pardon que hagin fet compres superiors als 5 euros. Pardon és una cadena especialitzada en articles prêt à porter i samarretes amb llegendes suggestives. El seu propietari, Peter Mertes, ha justificat la decisió d'utilitzar la fotografia perquè, al seu entendre, "la senyora Carla Bruni-Sarkozy és una dona pública".

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.