Sense - Avui

Madonna i Guy Ritchie ja estan divorciats

People

Un jutge britànic ha concedit aquest divendres el divorci per via ràpida a la cantant Madonna i Guy Ritchie, en una audiència celebrada en un jutjat de família londinenc. Cap de les dues parts del matrimoni s'ha presentat en el jutjat.

La parella, que es va casar en el castell escocès de Skibo el desembre del 2000, havia anunciat la separació el passat 15 d'octubre i, segons els mitjans britànics, volien posar fi a la seva relació abans dels pròxim Nadal. L'estrella del pop i el cineasta britànic tenen dos fills, Rocco, de 8 anys, i David, de 3.

Ritchie ha renunciat a acceptar una part de la fortuna de Madonna, estimada en uns 354 milions d'euros, tot i que hi tenia dret per la llei britànica. Sembla ser que la parella va decidir no exigir un acord financer com a part del divorci, però compartiran la custòdia dels seus dos fills en comú, ja que Madonna té una tercera filla, Lourdes, d'una relació anterior. La parella ha decidit que els seus fills dividiran el seu temps entre els EUA i el Regne Unit.

 

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.