Sense - Avui

Volen cadires a la plaça de Narcís Oller

Els veïns alerten de la desaparició de quatre bancs d'aquest espai públic des de fa dies. L'Ajuntament estudiarà les sostraccions

De la nit al dia i en dues tongades. La plaça de Narcís Oller, a Gràcia, ha vist com desapareixien alguns dels bancs individuals que hi havia enganxats a terra. Primer van ser tres cadires de la part central i, després, una altra que feia parella amb la que queda més a prop de la Via Augusta.

En total, quatre cadires en parador desconegut. Vandalisme? Crisi? A hores d'ara, cap veí sap si és que aquests bancs no han sobreviscut als actes vandàlics que ja van fer malbé alguna cadira mesos enrere, si han canviat de plaça o si descansen tranquil·lament en una propietat privada, com una mesura per fer més lleu la crisi.

Ara unes petites marques a terra són l'única prova que, no fa tant, aquest espai havia tingut més seients. Ja fa aproximadament un mes que el Gregori Pròsper, un veí de la zona, va detectar la desaparició del primer grup de cadires i la història es va repetir, al cap d'uns dies, amb una quarta cadira.

Els veïns expliquen que estan "cansats de les motos que pugen pel carrer Minerva i creuen la plaça- exclusiva per a vianants- per sortir a la Via Augusta, que ocasionen danys al mobiliari urbà i molèsties a les persones que hi passegen". De fet, alguns d'ells estan convençuts que "les motos es deuen haver carregat els bancs que falten".

Els responsables de manteniment del districte de Gràcia no tenien constància d'aquestes desaparicions, abans que l'AVUI hi contactés, i insten els veïns a notificar-los directament aquests problemes. No obstant això, divendres van revisar la zona per prendre decisions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.