Sense - Avui

Les joventuts de CDC i PNB buscaran vots a Mestalla

Durant la final de la Copa del Rei es repartiran 5.000 targetes amb el missatge, en català i basc, 'el 7-J si tu no hi vas ells decideixen'

La JNC posarà en marxa avui a Sabadell, amb el cap de llista de CiU a les europees, Ramon Tremosa, una ofensiva per incentivar el vot jove el 7-J, sota l’eslògan Oh! Europa. Juntament amb les joventuts del PNB i del BNV, la JNC aprofitarà la final de la Copa del Rei que el Barça i l’Athletic Club de Bilbao jugaran dimecres al camp de Mestalla a València per repartir entre el públic 5.000 targetes amb el missatge, en català i basc, el 7-J si tu no hi vas ells decideixen, amb imatges de Patxi López i José Montilla, Rodríguez Zapatero i Mariano Rajoy. La JNC, Egi i Bloc Jove aprofitaran per fer alguna altra acció sorpresa també aquell dia.

El cartell pretén recordar l’eslògan dels socialistes catalans a la campanya de les generals que feia una crida a participar als comicis per evitar que el PP tornés a la Moncloa, amb una imatge de dirigents populars.

Primer pas pel canvi
El president de CiU, Artur Mas, i el secretari general, Josep Antoni Duran i Lleida, van apel·lar ahir al vot dels catalans com una inversió i una primera oportunitat pel canvi a Catalunya als comicis del 2010.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.