Sense - Avui

Àngel Colom creu que caldrà "sortir al carrer" per la sentència del TC

CDC organitza la festa 'Tots som Catalunya' amb la finalitat de fer que els immigrants que viuen i treballen a Catalunya descobreixin el país i el catalanisme

El president sectorial d'immigració de CDC, Àngel Colom, ha vaticinat aquest diumenge que amb la sentència de l'Estatut s'haurà de "sortir al carrer", i ha vist els immigrants com una força important: "com més siguem, doncs millor", ha comentat.

L'exlíder d'ERC ha fet aquestes declaracions als mitjans durant la celebració de la primera festa 'Tots Som Catalunya', organitzada per la federació de CDC de Barcelona amb la finalitat de fer que els immigrants que viuen i treballen a Catalunya descobreixin el país i el catalanisme "perquè ells també són catalans".

El secretari d'immigració de CDC ha manifestat que "tothom qui viu i treballa a Catalunya és català" i que s'han de respectar totes les religions. Colom ha cregut que un individu es pot identificar amb dos països diferents, i s'ha posat com a exemple: "jo mateix he viscut molt de temps al Marroc i em sento part d'aquest país per la gran acollida que vaig rebre".

L'acte també ha comptat amb el president del grup municipal de CiU a Barcelona, Xavier Trias, que ha considerat que la festa és una oportunitat perquè els ciutadans vegin que "els immigrants formen part d'aquest país" i que no es pot "construir un país millor sense aquesta gent".

Trias ha considerat que cal intentar que "estimin aquest país, que estiguin satisfets i que estiguin orgullosos d'estar-hi" .

La festa 'Tots Som Catalunya' està emmarcada en el moviment de CDC 'Casa Gran del Catalanisme' i ha reunit unes 200 persones davant de l'Arc de Triomf de Barcelona, on s'han fet tallers per a nens, i s'ha acabat amb un parlament de Colom i Trias.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.