Sense - Avui

Harrison Ford, el més ben pagat de Hollywood

Així ho publica la revista 'Forbes'. El retorn a la gran pantalla d'Indiana Jones ha reportat a l'actor 65 milions de dòlars

El retorn a la gran pantalla d'Indiana Jones ha convertit l'actor nord-americà Harrison Ford en el millor pagat de Hollywood, segons la classificació dels famosos més remunerats que publica anualment la revista Forbes.

Reprendre les aventures del veterà arqueòleg a Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall ha provocat que l'actor, que només rodat quatre pel·lícules des del 2000, cobrés 65 milions de dòlars per un sol film.

Els ingressos són el resultat dels honoraris que Ford va cobrar per ressuscitar Jones i el percentatge que es va endur de la recaptació de la cinta, que va generar gairebé 800 milions de dòlars en les taquilles d'arreu del món.

Molt més actiu que Ford va estar l'intèrpret que ocupa la segona posició de la llista, Adam Sandler, que va fer 55 milions, gràcies a tres films.

El tercer més cobdiciat és el nord-americà Will Smith i el quart, Eddie Murphy.

La desena posició és per a l'actor Johnny Depp, que l'any passat va ocpuar el primer lloc per als 72 milions que va guanyar amb l'última entrega de la saga Pirates del Carib.

Per elaborar la llista, Forbes ha entrevistat agents, managers i productors, i els ha sumat els honoraris que els actors han rebut per altres activitats, com drets d'imatge i publicitat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.