Sense - Avui

Angelina Jolie, l'estrella més poderosa

L'actriu, de 34 anys, encapçala l'enquesta anual elaborada per la revista 'Forbes', desbancant del primer lloc la popular presentadora Oprah Winfrey

La fama internacional d'Angelina Jolie, així com els seus ingressos (que ronden els 27 milions de dòlars) han aconseguit que l'actriu encapçali aquest any la llista que elabora la revista nord-americana Forbes de les 100 celebrities més poderoses.

L'actriu, de 34 anys, encapçala l'enquesta anual elaborada per la famosa revista Forbes, desbancant del primer lloc la popular presentadora Oprah Winfrey, qui el 2007 i 2008 va ser considerada la dona amb més poder d'entre les celebrities.

La revista no només es basa en els ingressos dels últims 12 mesos, sinó també en la fama dels candidats: les seves aparicions, mencions i referències a internet, mitjans i portades de revistes. El redactor en cap, Matthew Miller, explica: "A més de gairebé doblar els seus ingressos l'any passat i augmentar el seu capital de 15 milions de dòlars (10,5 milions d'euros ) a 27 milions de dòlars (19 milions d'euros) Angelina és considerada l'estrella més famosa del món".

Angelina, mare de 6 nens la custòdia dels quals comparteix amb la seva actual parella Brad Pitt, ha arribat l'any passat als 19 milions d'euros, mentre que en segon lloc, l'anterior reina de la llista Forbes Oprah Winfrey, la segueix amb l'estratosfèrica quantitat de 275 milions de dòlars (193,5 milions d'euros) però sembla que el seu compte corrent no pot amb la fama de Jolie.

Altres celebrities considerades per la revista entre les 100 més poderoses són, entre d'altres, Beyonce Knowles (en 4t lloc); el golfista Tiger Woods al 5è; Bruce Springsteen al 6è; i el marit de Jolie, Brad Pitt, al 9è lloc. També integren aquest top ten de la llista el director de cinema Steven Spielberg (al número 7) l'exdona de Brad Pitt, Jennifer Aniston (al número 8) i el jugador dels Lakers, Kobe Bryant (al 10).

Al lloc 49, i després de ser nomenat president dels Estats Units, Barack Obama debuta a la llista, convertint-se així en el primer cap d'Estat a ingressar a aquesta llista.

Altres principiants que han ingressat aquest any en la preada llista, són, entre d'altres, Alec Baldwin, exmarit de l'actriu Kim Basinger, al número 91; Meryl Streep al 49 i Taylor Swift, considerada una de les cantants revelació del 2008, al 69. Entre els artistes que han sortit d'aquesta llista es troben el cantant Justin Timberlake, la també cantant i actriu Jennifer López i l'actor, Johnny Depp.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.