Sense - Avui

L'Espanyol no pot amb el Nàpols

L'equip de Pochettino inicia la gira italiana amb un empat sense gols que rebaixa l'eufòria

L'Espanyol ha empatat sense gols (0-0) amb el Nàpols en el primer partit de la gira que fa aquests dies per Itàlia. El partit no ha estat brillant i ha rebaixat una mica l'eufòria creada al voltant del club gràcies a la inauguració del nou estadi de Cornellà i la victòria clara sobre el Liverpool (3-0) en aquell partit, però també ha confirmat la imatge de conjunt sòlid que ha adquirit l'equip blanc-i-blau des que el dirigeix Mauricio Pochettino.

Roncaglia, que ha debutat com a titular a l'Espanyol, ha demostrat que pot ser una alternativa vàlida a la parella de centrals habitualment formada per Jarque i Pareja. El jugador ha demostrat rapidesa i anticipació i ha estat la nota més positiva del partit per a l'Espanyol, mentre que la falta de claredat en les accions ofensives n'ha estat la creu.

El Nàpols ha jugat amb De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Contini; Cigarini, Grava, Gargano, Hamsik, Vitale; Lavezzi i Quagliarella, mentre que Pochettino va començar el partit amb Cristian Álvarez; Pillud, Roncaglia, Pareja, Dídac; Javi Márquez, Lola Smiljanic; Coro, Verdú, Ben Sahar i Callejón. Després també van jugar Jarque, Iván Alonso, Luis García, Moisés Hurtado, Óscar Sielva, Tamudo, Nakamura, David García i Víctor Ruiz.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.