Sense - Avui

Maniquins de carn i ossos a Londres

People

Els curiosos que dissabte passejaven per una de les vies més comercials de Londres, Oxford Street, es van trobar amb la sorpresa que un grans magatzems havien canviat els tradicionals maniquins de l'aparador per models de carn i ossos. A més, no anaven vestits de qualsevol manera sinó que anunciaven la roba interior d'un conegut dissenyador. Esperem que la calefacció funcionés.

Per altra banda, Morgan Freeman i Barbra Streisand van ser premiats dissabte amb els Kennedy Center Honor Awards, un reconeixement que es lliura anualment a diferents personalitats per les contribucions a l’art. L’actor i la cantant van compartir el reconeixement –que enguany arribava a la 31 edició– amb la coreògrafa Twwyla Tharp, els músics Roger Daltrey i Pete Townshend, i el cantant de country George Jones.

George Clooney va recaptar 15 milions d’euros per als infants més necessitats en una telemarató de la televisió alemanya. Clooney va volar a Berlín directament des de Londres, on el dia abans va organitzar una festa per aconseguir fons per als refugiats de Darfur (Sudan), a la qual van assistir, entre d’altres, l’actor Michael Cain i les models Cindy Crawford i Claudia Schiffer.

Carla Bruni també s’ha apuntat a les telemaratons i aquest cap de setmana va participar en la que va organitzar la televisió pública francesa per recollir aportacions contra la distròfia muscular. La primera dama va interpretar cançons del seu últim àlbum i va compartir l’escenari amb Julian Leclerc. El duet, però, es va saldar amb bastants errors per part del cantant, que potser es va posar nerviós davant la dona del  president NicolasSakorzy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.