Sense - Avui

C's acusa Rosa Díez de boicotejar el partit

Jordi Cañas acusa Rosa Díez de ser la "màxima interessada a intentar boicotejar Ciutadans"

El portaveu de C's, Jordi Cañas, ha assegurat avui que la líder d'UPiD, Rosa Díez, és la "màxima interessada a intentar boicotejar C's", i que per a això "utilitza" el diputat del Parlament José Domingo, que divendres va dir que no renuncia a representar des del seu escó els postulats de tots els integrants del moviment no nacionalista, que ara no estan a C's.

En roda de premsa, Cañas ha dit que Díez vol ocupar l'espai de C's al Parlament. A més, ha qualificat de "cop d'Estat" el "transfuguisme" d'Antonio Robles i Domingo.

En espera de la decisió que aquest dimarts haurà de dictar la Mesa del Parlament sobre el conflicte en el Grup Mixt, Cañas ha dit que està convençut que la Cambra catalana no acceptarà que Domingo i Robles desposseeixin de les seves funcions com a president del grup Albert Rivera després d'expulsar Domingo del mixt i sol·licitar el seu aïllament considerant-lo no adscrit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.