Sense - Avui

Madonna, sospitosa de subornar un inspector en l'adopció del seu fill a Malawi

La cantant nord-americana Madonna hauria realitzat pagaments "inadequats" a l'inspector de Malawi encarregat de determinar la seva idoneïtat i la del seu marit, el cineasta britànic Guy Ritchie, per a adoptar un nen d'aquest país, segons informa el diari The New York Post.

El diari novaiorquès, que es fa ressò de la premsa local d'aquest país africà, indica que la ministra de la Dona i de la Infantesa de Malawi, Kate Kainja, va impedir a un inspector viatjar al Regne Unit per determinar si els Ritchie eren una família adequada per a l'adopció.

L'inspector, Penstone Kilembe, hauria acceptat que Madonna li pagués el bitllet d'avió i altres despeses per a aquest viatge al Regne Unit sense l'autorització governamental, agrega el diari, que també recull declaracions de Kainja indicant que el funcionari "va personalitzar" aquest assumpte.

Amb 13 mesos
L'octubre de 2006, les autoritats de Malawi van atorgar a Madonna, de 48 anys, i a Guy Ritchie, de 38, la custòdia del nen David Banda, quan tenia 13 mesos, i aquesta situació està pendent que un tribunal del país africà li atorgui definitivament l'adopció.

La "reina del pop" va viatjar l'abril passat a Lilongwe, la capital de Malawi, per supervisar els treballs de construcció d'un centre sanitari per a nens a l'orfenat en el qual vivia David Banda.

Madonna és també mare de Lourdes, de 10 anys, i Rocco, de 6, aquest últim fruit del seu matrimoni amb Ritchie.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.