Sense - Avui

Brad Pitt: "Ho donaria tot per ser com Valentino Rossi"

People

L'actor nord-americà Brad Pitt s'ha declarat admirador del pilot italià Valentino Rossi, "pels seus èxits, però també per la espontaneïtat que ha aconseguit mantenir tot i la seva gran popularitat".

En una entrevista publicada per la revista especialitzada Riders Italian Magazine, l'estrella de Hollywood ha afirmat que li agradaria ser com el campió del món de MotoGP, Valentino Rossi.

"Som personatges públics i es estrany que tinguem ídols, però jo en tinc un que està per sobre de tots: Valentino Rossi. Ho donaria tot per ser com ell", afirma l'interpret de pel·lícules com Babel, Oceans Eleven i Troya.

Pitt és un gran seguidor de MotoGP. Aquest any ha anat a Mugello en ocasió del Gran Premi d'Itàlia, on va aprofitar per parlar amb diversos pilots, i especialment amb Valentino Rossi, a qui va felicitar per la seva victòria.

"Està sempre tranquil, com invadit per un equilibri que no sembla humà", afirma l'actor en un altre moment d'aquesta entrevista, on qualifica al pilot de Yamaha com "un autèntic mag", capaç "d'hipnotitzar-lo" amb les seves proeses. "El que fa amb la moto és impossible. Pesa 30 quilos i és capaç de plegar-se a l'asfalt sense caure. Sembla que balli, és autèntic art", ratifica l'autor.

Pitt de 44 anys, té 12 motos, entre elles una Harley-Davidson Shovelhead, una MV Agusta Brutale 910, una Ducati, una Confederate Hellcat F124 i una Vespa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.