Sense - Avui

Retiren el control dels béns a la mare de Jackson

El tribunal superior de Los Angeles designa els executius nomenats pel cantant en la seva última voluntat com a gestors de l’herència

El tribunal superior de Los Angeles va designar ahir provisionalment els executius nomenats per Michael Jackson en la seva última voluntat com a gestors de l’herència del Rei del Pop que rondaria els 358 milions d’euros. Dilluns passat un jutge havia delegat l’autoritat en la mare de l’artista i ahir els seus advocats van deixar constància de la preocupació de la família pel canvi de rumb, especialment pel que fa a un dels gestors, l’advocat John Branca, a qui diuen que Jackson havia apartat de a direcció en diferents ocasions. Branca era el dipositari de l’últim testament del cantant, firmat el 2002, i el va donar a conèixer la setmana passada. L’altre gestor, John McClain, és directiu discogràfic.

D’altra banda, la vista oral per a la custòdia dels fills del difunt, que de moment estan amb la mare del cantant, es farà el dia 13.

Mentrestant, s’ultimen els detalls de la macrocommemoració d’avui i del funeral privat que, segons es deia ahir, acompanyarà la inhumació del cantant al cementiri de Forest Lawn dues hores abans de l’esdeveniment. El taüt podria ser com el de James Brown, amb xapa d’or i vellut blau.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.