Sense - Avui

Madonna i el seu marit, Guy Ritchie, aprofundeixen en la mística jueva

Madonna i el seu marit, Guy Ritchie, tenen previst assistir el mes que ve als actes que s’organitzaran a Jerusalem per celebrar el nou any hebreu, el 5768. La cantant i el seu marit assistiran als actes en condició d’estudiants de la càbala (kabalah en hebreu) juntament amb 3.000 persones més que, com ells, estan interessades en aquests coneixements, segons els quals l’univers funciona d’acord a certs principis supremament poderosos i quan s’entenen i s’aprèn a actuar d’acord amb ells, es millora la vida i s’aconsegueix a mig i llarg termini la veritable plenitud, per a un mateix i per a tota la humanitat.

Altres estudiants il·lustres interessats en aquestes teories metafísiques i místiques de caràcter esotèric desenvolupades en el judaisme i que també aniran a la capital d’Israel són Demi Moore, el seu marit, Ashton Kutcher, i la dissenyadora de moda Donna Karan. Els famosos participaran en sessions d’estudi i meditació i visitaran les tombes dels justos a Galilea.

Madonna, que els darrers anys s’ha interessat per la mística jueva i que fins i tot en certs ambients vol que l’anomenin amb el nom de la bíblica reina Ester, ja no fa concerts els divendres.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.