Sense - Avui

Doherty: O deixa les drogues o anirà a presó

Una jutgessa britànica ha comminat avui a Londres al rocker Pete Doherty, de 28 anys, a posar fi a la seva drogoaddicció si no vol entrar a la presó.

El cantant de Babyshambles ha admès davant de la justícia els delictes de possessió de diversos estupefaents com el crack, l'heroïna, la ketamina i el cànnabis, així com de conducció il·legal.

La jutgessa del districte Davinder Lachlar li ha dit que el seu futur, entrar a la presó o només fer serveis a la comunitat, depèn del seu comportament .

"Prendré una decisió en un o un altre sentit segons la informació que rebi la pròxima vegada que comparegui vostè davant del tribunal", l'ha avisat Lachlar, que ha citat el cantant per al pròxim 4 de setembre.

Cura de desintoxicació
La jutge britànica li havia donat ja al músic una oportunitat de rehabilitar-se el passat juliol quan li va oferir la possibilitat de sotmetre's a una cura de desintoxicació per evitar la presó.

L'advocat de Doherty, Sean Curran, ha declarat davant del tribunal que el seu client s'havia sotmès a un programa de desintoxicació i el músic ha preguntat a la jutgessa si volia que li mostrés el lloc de l'estómac on portava un implant que li havia de servir per deixar l'hàbit.

La detenció
Doherty va ser detingut el 5 de maig al centre de Londres. La policia va trobar cànnabis en una butxaca del seu abric i cocaïna als pantalons. Posteriorment, a la comissaria es va descobrir que portava també ketamina i heroïna.

Els problemes de Doherty amb la droga i el seu coqueteig amb altres dones van portar a la seva recent separació de la qual ha estat la seva parella, la model britànica Kate Moss.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.