Sense - Avui

El PSC utilitza una imatge de Vidal-Quadras en la campanya del 7-J perquè va "contra Catalunya"

La candidata socialista a les eleccions europees presenta el lema del seu partit 'Tu decideixes quina Europa vols'

El PSC utilitza des d'aquest dimarts a les seves tanques publicitàries de la campanya europea una imatge del candidat del PP, Alejo Vidal-Quadras, d'esquena a qui la candidata socialista, Maria Badia, ha acusat d'actuar "en contra de Catalunya".

La tanca publicitària mostra els dos candidats, sota el lema Tu decideixes quina Europa vols, però mentre Badia es mostra de cara, a Vidal-Quadras se'l veu d'esquena. El polític del PP està clarament identificat perquè han inclòs el seu nom sota de la fotografia.

La candidata socialista ha explicat que la tanca vol exemplificar la imatge dels que volen entrar al parlament europeu -els socialistes- i els que volen que surtin, els populars, que actualment són majoria a l'Eurocambra.

Badia ha negat que el PSC pretengui fer una crida al "vot útil", però sí ha apel·lat al "vot conscient", manifestant que els electors han de comprendre que les dues "opcions possibles" a Europa són la dreta i l'esquerra, representades pel Partit Popular Europeu i pels socialistes europeus.

Cal recordar que el PP va ser la segona força més votada en les passades eleccions europees del 2004 a Catalunya, per darrere dels socialistes, i per davant de CiU.

Badia ha denunciat que: "Més que política a Catalunya, fa política en contra de Catalunya o contra allò que es decideix al Parlament. Vidal-Quadras destaca per anar en contra de les decisions que prenen la majoria dels ciutadans a la Cambra parlamentària, com els recursos a la llei d'Educació o l'Estatut".

La candidata socialista ha dit desconèixer qui l'acompanyarà en el primer acte de campanya divendres que ve dia 22 i ha proposat l'expresident del govern espanyol, Felipe González, com a president del Consell Europeu, un cop s'hagi instaurat aquesta figura amb la ratificació del Tractat de Lisboa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.