Sense - Avui

Merkel, protagonista d'un anunci de roba interior a Berlín

Es tracta d'un fotomuntatge que la converteix en model involuntària de l'empresa Bruno Banani

La cancellera alemanya Angela Merkel somriu en roba interior de color lila des de les tanques publicitàries del centre de Berlín, en un fotomuntatge que la converteix en model involuntària de l'empresa Bruno Banani.

Ho donem tot per tal d'impulsar la demanda, diu l'eslògan de l'anunci, que ofereix 500 euros de rebaixa a qui torni tota la seva roba interior a canvi de peces noves d'aquesta marca.

Amb aquesta campanya, l'empresa Bruno Banani fa un paral·lelisme amb la iniciativa oficial del govern que ofereix primes a qui renovi el seu cotxe.

En les tanques publicitàries, darrera una Merkel en primer pla i gran format, apareixen, també en roba interior, alguns dels ministres de la seva coalició i líders dels partits de l'oposició.

Es tracta d'un fotomuntatge on Merkel apareix en roba interior, decent i coqueta, anunci que també es pot veure a la pàgina web de la marca.

Darrera de la cancellera apareixen el líder de la Unió Cristianosocial de Baviera (CSU), Horst Seehofer, formació germandada a la Unión Cristianodemócrata (CDU) que presideix Merkel. També hi apareix el ministre d'Assumptes Exteriors i candidat del Partit Socialdemòcrata (SPD) a la cancelleria, Frank-Walter Steinmeier, i a la ministra de la Família, Ursula von der Leyen.

Fins ara no hi ha hagut reaccions dels interessats, tot i que des de les files del grup conservador el seu expert en Dret, Wolfgang Bosbach, ha advertit que el millor en aquests casos és no reaccionar, ja que si no se li dóna més rellevància a l'anunci.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.