Sense - Avui

Amy Winehouse aconsegueix una ordre judicial contra els paparazzi que la persegueixen

Els fotògrafs podran ser processats si persegueixen a Winehouse o s'hi acosten a menys de cent metres de casa seva, als afores de Londres

La cantant britànica Amy Winehouse ha aconseguit una ordre judicial contra els paparazzi que la persegueixen i no la deixen viure tranquil·la.

L'ordre del jutge prohibeix als periodistes gràfics de la principal agència britànica, Big Pictures, entre d'altres professionals, fotografiar la cantant fora de casa seva i en llocs públics. Això vol dir que els fotògrafs podran ser processats si persegueixen a Winehouse o s'hi acosten a menys de cent metres de casa seva, als afores de Londres. També es prohibeix als fotògrafs que captin imatges de la cantant a casa seva o en la de qualsevol membre de la seva família i dels seus amics.

Una font propera a la cantant ha declarat al diari The Guardian que ella mateixa va sol·licitar l'ordre del jutge perquè l'atenció excessiva de la premsa estava posant en perill la seva vida.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.