Sense - Avui

Noemi: "Deia Papi a Berlusconi perquè és dolç"

La noia a qui Berlusconi va visitar en la seva festa del 18è aniversari trenca el silenci per assegurar que no té res a veure amb el divorci del primer ministre italià

La jove Noemi Letizia, famosa perquè el primer ministre italià, Silvio Berlusconi, va acudir a la seva festa d'aniversari quan feia 18 anys, ha trencat el silenci i ha explicat que va batejar el polític amb el sobrenom de Papi "perquè és dolç". La noia també nega que ella hagi estat la causa del divorci entre Berlusconi i la seva dona, Veronica Lario.

Noemi Letizia assegura que s'ha decidit a parlar per corregir "la desinformació" que hi hagut respecte de la seva relació amb el cap del govern italià. Ho ha explicat en una entrevista al canal de televisió Sky que s'ha emès aquest diumenge a Itàlia.

"S'ha muntat un escàndol, però la realitat és diferent. Com pot ser que una festa d'una noia de 18 anys arruïni un matrimoni?", pregunta la jove.

I afegeix. "Si fos així, quin tipus de matrimoni seria? Jo no tinc res a veure amb això. El que digui Veronica no m'ateny, són problemes de la seva família. Tothom veu que jo no sóc la causa del divorci".

Quant al sobrenom que li va posar a Berlusconi, ha puntualitzat: "M'agrada posar noms familiars a les persones que estimo. I n'hi vaig posar un a Silvio perquè és dolç. Era per demostrar-li el meu afecte", afirma.

Segons Noemi Letizia, coneix Berlusconi des de petita perquè sovint anava amb el seu pare a visitar-lo, i manté que va ser una gran sorpresa per a ella el fet que anés a la seva festa d'aniversari.

També ha anunciat que en les properes eleccions votarà Berlusconi perquè "és un home molt divertit. Una bona persona, que sap fer la seva feina. I perquè és un líder amb una bella personalitat".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.