Sense - Avui

El fraternal petó d'Helena

People

Hi ha ganes en el món rosa que la infanta Helena trobi nou nòvio, i més després d’haver fracassat dient que s’havia lligat dos genets. Potser és per això que el petó que li fa a un esquiador que surt a la portada de Lecturas ha aixecat molta polseguera aquesta setmana. Seria ell l’esperat nou amor?
La revista ho insinuava amb el tòpic titular “Helena refà la seva vida”, però això i res és el mateix perquè un pot refer la seva vida anant a esquiar a Baqueira, rient, saludant els amics... I això precisament és el que l’endemà ens va dir l’Hola digital que feia la filla gran del rei. Segons el butlletí oficiós de la reialesa, no hi ha res més que una foto agafada des d’un angle estrany que fa que sembli que li fa un petó als llavis a un amic de tota la vida de la família, Carlos Ruiz de Velasco –casat i amb quatre fills– quan només era un petó fraternal. I nosaltres, ens ho creiem perquè no tenim més indicis que avalin la tesi de Cupido.

Així que, amb la història sentimental de la setmana que més prometia desinflada, ens trobem davant d’un Sant Valentí desangelat. Tant és així que la reina de cors Ana Obregón acaba d’acomiadar el seu jove i supermusculós polac. Un fet, que ja avançàvem diumenge passat, però que ara veiem reflectit a les revistes. Alguns opinen que el boy no ha sabut respondre amb suficient afecte tot el temps que la biòloga més popular ha invertit a fer-li guanyar diners amb desfilades i aparicions televisives. Altres, en canvi, opinen que Darek s’ha cansat dels gelos i els capricis de l’actriu i ara que ja és famós vol volar sol.

De moment el veiem fent jòguing amb la samarreta de la firma que promociona (els negocis no s’han d’oblidar mai) sense obrir boca. En canvi, Obregón es passeja per la nit madrilenya del braç de Javier Rigau, l’home que volia retornar a l’anonimat com fos després del seu desgraciat afer amb Gina Llollobrigida. El català que és amic d’Anita per la via de l’advocat comú, Javier Saavedra, ha desmentit que estigui afectada i diu que se sent “superfeliç” (mot superutilitzat per Belén Esteban). Per cert, el seu ex Lequio també ha trencat la relació amb la periodista catalana Susana Molina.

Per acabar de completar Sant Valentí, la portada de Diez Minutos ens porta la rèplica de Concha Velasco a les declaracions del seu ex per televisió. Des que la seva filla va sortir de la presó i que Hisenda li reclama un bon xec Paco Marsó deu anar més escurat que mai perquè es va plantar al Dónde estás corazón? disposat a tot. I no va quedar massa bé com a persona en afirmar que es va separar perquè l’actriu no el tractava com devia, o sigui, que no l’atenia sexualment. Les seves infidelitats, “puntuals” eren un detallet.

“No em preocupa el que Paco digui de mi, només el mal que podem fer als nostres fills”, diu una dolguda Velasco, i alhora “forta” i alleugerida: “Amb el divorci he guanyat saber que si sona el timbre no és una citació judicial”.

Tampoc trobem comentaris cursis en boca de Marcia Cross, que a l’any de parir bessonada amb 44 anys ha explicat a Health com de car i dolorós és quedar-se embarassada ja de gran. Ella ho va provar als 40 amb un donant i va fracassar. Després, en casar-se amb Tom Mahoney el 2006 va fer-se nous in vitro i va tenir èxit.

L’embaràs va ser complicat, va fer dos mesos de repòs i va donar a llum per cesària prematura en detectar-se-li una greu malaltia. Visca Sant Valentí!
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.