gastronomia
D&D espai gastronòmic al Casino de Tarragona
El Casino Tarragona ha obert, fa uns mesos, un espai gastronòmic que les nits de divendres i dissabtes es converteix en un club exclusiu amb música en viu. La fórmula és Dinner and Dancing, en què es combina la gastronomia i la música, que en aquest cas son brasileres i ritmes caribenys de la banda «Angá, el indio». La carta del restaurant està plena de delicioses especialitats mediterrànies i cassoletes, que es complementen amb una bona entrada de vins de les DO catalanes.
A més, l'espai D&D del Casino Tarragona organitza festes a la carta, qualsevol dia de la setmana, per a grups de 30 persones, que poden escollir tipus de menú o còctel i decidir també el tipus de música que prefereixen, ja sigui dj., orquestra, etc. Com a responsables de la cuina, hi ha la xef Graciela Jiménez, que elabora un tipus de plats que encaixen en la denominada cuina mediterrània. Les especialitats culinàries canvien ben sovint, però podem esmentar el carpaccio de bou amb espàrrecs silvestres i salsa tàrtar; saltat de sipions, gambetes i pernil ibèric amb buquet de favetes; filet de vedella de Girona amb pernil 5J i salsa de bolets; medalló de rap a la mussolina d'all amb crema d'hortalisses a l'aroma de porro.
Per postres, cal destacar la varietat de fruites exòtiques i el sorbet de llimona al cava Peralada. El restaurant serveix tres varietats de pans. El director del menjador, que té una capacitat de 72 comensals, és Cristian Lujan. És així com el Casino de Tarragona inicia una etapa en què esdevé més que joc i penetra en el camp de la gastronomia.