Sense - Sortim
La recepta
Xocolata ben acompanyada
L'AURÓ d'Orís ofereix una interessant combinació de gustos i textures amb unes postres que uneixen xocolata, maduixa, menta i gelat d'orxata
El restaurant L'Auró s'ha especialitzat en cuina d'autor i de mercat, en què els productes de proximitat i de temporada són els protagonistes. Entre les seves postres més suggeridores, aquest cilindre de xocolata flonja farcit de menta i escuma de maduixa, un dels molts plats que integren la seva carta. L'Auró, que va obrir a Orís el 1999 però amb una experiència en restauració de 47 anys al darrere, ofereix menú diari de dimarts a divendres, i carta i menú de degustació de dimarts a diumenge, a més de sopars els divendres i dissabtes. L'oferta de L'Auró la completa un celler amb més de 300 referències.
A.A.
Recepta: Cilindre de xocolata farcit de menta i escuma de maduixa amb gelat d'orxata i cruixent de Halls
L'Auró. C-17 km 76,2 Orís. GPS: 42º05'85.86''N i 2º24'14.81''E
INGREDIENTS:
Consulteu el plat.
Menjador principal del restaurant L'Auró, d'Orís (Osona), amb capacitat per a uns 90 comensals i apte per a reunions d'empresa, grups i festes familiars.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.