Sense - Sortim

La recepta

Sardines amb vista al mar

EL FAR combina aquest peix blau amb idiazabal, un plat emblemàtic fruit de la cuina marinera, familiar i creativa que ofereix

Fa ja 15 anys que Conxita Pérez delecta els comensals amb una cuina marinera i familiar, amb tocs bascos i producte fresc de la llotja de Vilanova i la Geltrú. Al restaurant El Far, conegut pels seus plats de peix i arrossos, la cuina de tota la vida reneix gràcies a la creativitat de la propietària i xef, una creativitat basada en el sentit comú que mai no decep. Una bona oportunitat per comprovar-ho són les Nits Gastronòmiques que organitza el restaurant, en què els plats sorprenents i el maridatge amb bons vins estan garantits. El cicle de sopars tornarà al principi de la tardor i només cal reservar taula per gaudir-ne.

L.S.

SARDINES FARCIDES AMB IDIAZABAL
El Far. Passeig Marítim, 107. Vilanova i la Geltrú
INGREDIENTS:
Sardines, un tall ben prim de formatge idiazabal (millor si és fumat) i ous i farina per a l'arrebossat
El Far és un petit restaurant situat a tocar del port de Vilanova. S'hi respira el caràcter proper de la Conxita, una dona creativa i inquieta que reflecteix a la cuina el seu interès pel món que l'envolta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.