Política

El PSAN convoca el 54é Aplec del Puig

“Ara, independència” és el lema triat per a la trobada d'enguany

El cantautor Andreu Valor i l'espectacle estellesià de Borja Penalba i Francesc Anyó són algunes de les activitats programades

El PSAN ha convocat el 54é Aplec del Puig, que amb el lema “Ara, independència”, tindrà lloc el pròxim diumenge 27 d'octubre a partir de les 11 hores a la muntanyeta de la Patà del Puig.

Enguany els parlaments seran pronunciats per: Guillem Agulló, pare del jove maulet assassinat en 1993; Maria Antònia Font, del secretariat de l'STEI-I i d'Enllaçats per la Llengua; Jaume Marfany, vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana; Núria Cadenes, presidenta de Solidaritat per la Independència; i Josep Guia, del comité executiu del PSAN.

L'acte servirà també de record a Xavier Romeu i s'ha organitzat una cadena humana a l'entorn del cim de la Muntanyeta. A les tradicionals atraccions d'esplai infantil, dolçaines i tabals, entrepans i paella s'afig l'actuació d'Andreu Valor i el recital estellesià a càrrec de Borja Penalba i Francesc Anyó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.