Comunicació

TV3 substitueix els magazins per reposicions de sèries d'èxit

Per tercer estiu consecutiu, emet ‘Plats bruts' i recupera ‘Temps de silenci' i ‘Catalunya des de l'aire'

TV3 substitueix dues de les peces troncals de la programació de matí i tarda, Els matins i Divendres, per continguts enllaunats, sobretot sèries de producció pròpia i programes d'èxit. Sèries com ara La sagrada família i Afers exteriors ompliran la graella de matí. Després dels viatges a l'estranger de Miquel Calçada, TV3 recupera la sèrie documental Catalunya des de l'aire.

De totes les reposicions, destaca el retorn, per tercer estiu consecutiu, de Plats bruts. La comèdia d'èxit de Joel Joan s'emetrà en l'horari en què fins ara s'oferia Divendres, a dos quarts de cinc de la tarda. Les reposicions de Plats bruts a l'estiu han esdevingut un clàssic de la cadena catalana. Fa dos estius, va obtenir una quota de pantalla entorn del 20% i l'estiu passat va vorejar el 17%; xifres a tenir en compte, ja que l'agost és un mes en què TV3 ho té complicat per mantenir el lideratge.

També estrena sèries

TV3, però, estrena també dues sèries de ficció. D'una banda, la telenovel·la El Faro, cruïlla de camins (15.40 h), una coproducció de les diferents cadenes autonòmiques centrada en un restaurant familiar que és l'origen de tots els conflictes. En segon lloc, i també d'emissió diària, TV3 estrena la sèrie policial francesa Boulevard du Palais (18.40 h), protagonitzada per una jutgessa d'instrucció jove i idealista acabada d'arribar a París. A l'Estat francès, la sèrie, que es basa en la novel·la Les orpailleurs de Thierry Jonquet s'emet des del 1999.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia