cultura

Campanya a favor de la portalada de Ripoll

Aquest mes ha començat a Ripoll una campanya que pretén aconseguir el màxim nombre de suports individuals per a la candidatura de la portalada de Ripoll com a patrimoni mundial de la Unesco. L'objectiu –explica l'Ajuntament– és intentar captar la màxima quantitat de suports possible entre els visitants d'arreu del món que van a Ripoll i, en concret, que van a veure aquell monument del monestir. A la mateixa portalada s'ha instal·lat un punt d'informació per explicar en diversos idiomes quin és l'objectiu de la campanya i quines són les tres maneres en què es pot expressar aquest suport: es pot omplir una butlleta que es facilitarà allà mateix i només caldrà dipositar-la dins d'una urna; també es poden adquirir unes postals de la portalada amb un cost de 10 cèntims d'euro i facilitar-les a familiars, amics i coneguts perquè hi facin constar les seves dades i les enviïn a Ripoll, i finalment es pot omplir un formulari i enviar-lo via internet.

La cèlebre portalada medieval del monestir ripollès és, juntament amb la Seu Vella de Lleida, un dels dos monuments que la Generalitat proposarà a l'Estat espanyol perquè els inclogui en la llista de candidats a les pròximes declaracions de patrimoni mundial de la Unesco.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia