Infraestructures

Rentat de cara a l'ermita de Sant Francesc d'Olot, a dalt del volcà Montsacopa

L'Ajuntament ha projectat la rehabilitació de la façana i la millora de la coberta

És el punt neuràlgic del futur parc dels volcans de la ciutat

L'actual equip de govern, de CiU i RCat, s'ha ficat entre cella i cella convertir el volcà Montsacopa d'Olot en el centre del futur parc dels volcans aprofitant la seva centralitat urbana. I ara donarà un impuls important al pla que ha dissenyat amb el vistiplau del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa per millorar aquesta reserva de l'espai protegit.

En concret, ha projectat la rehabilitació de la coberta i de la façana de l'ermita dedicada a Sant Francesc d'Assís, que és un element indissociable de la imatge d'aquest volcà. Hi invertirà 80.000 euros, un 30% dels quals, subvencionats per la Diputació de Girona. Els treballs serviran per refer l'estructura i la coberta de la part posterior de l'edifici, la que dóna al cràter del volcà, i per substituir totes les teules de la resta de la coberta. Així mateix, aquesta actuació ha de servir per restaurar la façana, sorrejant les parts on hi ha pedra i refent les altres. La setmana vinent, l'Ajuntament adjudicarà la millora del camí perimetral del cràter (40.000 euros) i, aviat, l'habilitació d'un camí entre la gredera del cementiri el sector dels horts (60.000 euros).

LA XIFRA

180.000
euros
s'invertiran durant els propers mesos en el sector del volcà Montsacopa i en els seus accessos.

LA DATA

12.03.15
És el dia en què,
si no hi ha entrebancs d'última hora, s'adjudicaran els treballs del camí perimetral al cràter.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.