Societat

Lloret de mar

El Romaní dedica una tapa a la festa major

El restaurant El Romaní de Lloret de Mar ha decidit dedicar una tapa a les festes de Santa Cristina, que se celebren durant aquesta setmana a la vila. La tapa, batejada amb el nom d'El Llagut, està feta amb elements mariners i s'acompanya amb el vi Blanc de Vela, fet amb raïms conreats a Lloret de Mar. La tapa, en format del que en la cultura de les tapes s'anomena pintxo o barqueta, és un tàrtar de bonítol marinat amb adobats i verduretes. A la tapa hi ha vuit punts de maionesa de romesco, quatre a cada banda, que representen els vuit vogadors. S'acompanya amb dos escuradents en forma de rem. Joan Pau Romaní i Lina Cuní, amos del restaurant, presentaran El Llagut avui al seu establiment del carrer Sant Pere.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia