La recepta

Una imatge de l'exterior del restaurant Can Joan d'Adri, a Canet d'Adri, un dels nou que formen part del col·lectiu de la Cuina de les Carboneres. JOAN SABATER
La recepta

Rostit al balcó de Girona

Cal Nenet de Lleida. Joan Tort
La recepta

Caragols a la llauna

La recepta

Brandada de bacallà amb poma

La truita amb suc té espinacs, fesols i ou. JOSÉ CARLOS LEÓN
La recepta

De típica de Quaresma a símbol

 Q.P
La recepta d'estiu

Vinyes verdes vora el mar

L'arròs amb sepietes és una de les especialitats del restaurant. JOSÉ CARLOS LEÓN
La recepta

Sabors pescadors

La recepta

‘Mojitos' amb vistes al mar

Sardines farcides amb Idiazabal, la recepta que recomana El Far. J.C. León
La recepta

Sardines amb vista al mar

El Menjar Blanc és un dolç típic de les comarques tarragonines i les Balears. JOSÉ CARLOS LEÓN
La recepta

El dolç més reusenc