Entrevistes

Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Laura Huerga
Editora de Raig Verd i presidenta del PEN Català

“Al PEN Català ens cal gent que pensi com defensar la llibertat d’expressió”

Agustí Alcoberro i Pericay
Historiador

“La història moderna partia d’alguns tòpics que la meva generació ha contribuït a desmuntar"

Big Mama Montse
Cantant

“Ara el que em motiva més és continuar aprenent”

Ellie Roebuck
portera del barça

“És un somni fet realitat jugar en el millor club del món”

David Alegret
Tenor

“Costa molt que programin cançó catalana, el nostre «lied»”

Huc Malla
Responsable de la Galeria Cadaqués i del bar Marítim

"Richard Hamilton em convidava a gintònics i cigars"

Maria del Mar Bonet
Cantautora

“Quan sento en vinil algun disc que m’agrada molt, ploro”

Maria Nicolau
Cuinera sense restaurant

"A mi no em crema ni Crist! Jo soc la flama i no tinc por d'encendre-ho tot"