PREMI AL MILLOR DOCUMENTAL

Premi millor documental FIC -CAT a Sau

‘Sau: la memòria submergida’, premi a millor documental al Festival Internacional de Cinema en Català

‘Sau: la memòria submergida’ ha guanyat, avui dissabte 8 de juny, el premi a millor documental al Festival Internacional de Cinema Català (FIC-CAT). El jurat ha valorat "l'emotiva desconstrucció d'un fet històric per a molt desconegut, amb una contundent narrativa cinematogràfica que ens posa en la pell d'aquells que van viure aquella situació".

25 ANYS DE L'AUDIOVISUAL LOCAL

  • 25 anys de l'audiovisual local
  • 25 anys l'audiovisual local

    En aquests 25 anys l'audiovisual local s'ha consolidat com un dels elements essencials de l'ecosistema comunicatiu català, amb continguts de qualitat i proximitat. Ha demostrat capacitat de resiliència i adaptació constant als reptes i els canvis del sector. 150 ràdios i 55 televisions locals adherides a La Xarxa contribueixen a la producció audiovisual en català, amb una àmplia oferta diària de continguts. L'audiovisual local ha esdevingut una eina de vertebració territorial, de promoció de la cultura i de la llengua -amb tots els seus accents- i de difusió de la informació de proximitat.

L’11 de juny comencen els programes de la zona Vent de Dalt del 'Pica Lletres' a les televisions locals

Hi participen 12 col·legis de la zona Vent de Dalt (Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta) i només un serà el guanyador i participarà a la Gran Final Nacional del 30 de juny