dissabte, 4 de maig del 2024

Matí dibuixat al Museu del Joguet de Catalunya a Figueres

Dins de la programació de les Fires i Festes de la Santa Creu, avui estava programada la nova visita al Museu del Joguet de Catalunya. El dissabte ha començat d'allò més bé, ja que havíem arribat d'hora a Figueres i uns quants skechers hem anat a fer una deliciosa xocolata amb xurros i porres que ens ha donat l'impuls suficient per aguantar molt bé el matí.
A
l Museu, convidats per l'Eva Pascual, conservadora de l'espai, ens ha rebut Mavi, a qui agraïm la seva afectuosa acollida. Hem pogut voltar per tots els pisos fins a trobar allò que ens crides més la nostra atenció: nines, cotxes, casetes, trens, autòmats, jocs de taula, hi ha de tot!! L'altra vegada vaig dibuixar joguines que em recordaven la meva infantesa, aquesta m'ha semblat que les joguines que es construeixen els nens i nenes sahrauís amb el que troben han captivat la meva atenció, recordant que a vegades els nens gaudeixen molt més amb una capsa de cartó on poden posar tota la seva imaginació. Com sempre ens hem anat escampant per tot el museu. 
Quan hem baixat per mostrar els nostres dibuixos ens hem tornat bojos amb la quantitat de segells que hi havia i que el museu ha posat a la nostra disposició per estampar els dibuixos. Després, la foto finish, i hem afegit uns nous sketchers més al grup.
Tornant al pàrquing, a la plaça hem vist cases molt boniques, i les vaques i cavalls penjades a la façana (que ja havíem vist l'altra vegada). Quedaran pendents per la pròxima visita!!

Crònica: Juma Delgado