Comunicació

Puigbó explora ‘El dia de demà'

“Haurem vençut la malaltia? Quin serà el límit de la vida humana? Els robots treballaran per a nosaltres? Hi ha feina per a tothom? Hi haurà diners? S'acabaran les guerres?” Aquestes seran algunes de les preguntes a les quals intentarà respondre el nou programa del canal 33 El dia de demà, que s'estrena aquesta nit a les 22.30 h.

El dia de demà, el presenta i dirigeix el periodista Josep Puigbó, que, després d'haver recollit durant cinc anys “la saviesa” dels (S)avis, s'endinsa ara en el futur amb aquesta docusèrie, idea original seva, que dibuixarà com seran Catalunya i el món l'any 2050.

El programa farà prospectiva de futur des d'àmbits tan diferents i diversos, però “fonamentals”, destaca Josep Puigbó, com la salut, l'educació, el treball, els humans, l'alimentació, els diners, la població, les dones, la família, la guerra, la vellesa, l'energia i la llengua. Cadascun d'aquests temes serà un capítol monogràfic d'El dia de demà.

Les intervencions de diversos experts en cada matèria serviran per dibuixar diferents escenaris de futur, de vegades contraposats, sobre cada tema. El reconegut expert en prospectiva Jordi Serra del Pino els analitzarà i en subratllarà aspectes clau. La periodista Anna Bonet, subdirectora del programa, mostrarà –a través de diferents reportatges– que, en part, el futur ja és aquí, entre nosaltres. I tot plegat, sota la mirada encuriosida de tres generacions –avis, fills i nets– que, a través de les seves experiències i canvis viscuts, també faran l'exercici de pensar en el futur.

El dia de demà és una producció de TV3 amb la col·laboració d'Undatia Comunicació i amb el suport de l'Obra Social La Caixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia