Torrent recupera la televisió per internet que havia estat en obres

El projecte Bondia Torrent, ha desencriptat hui la seua pàgina i torna a oferir informació local a la carta.

Amb un reportatge de xicotet format sobre els Arquets del barranc de Torrent, el projecte de televisió per internet, «Bondiatorrent», ha desencriptat la seua pàgina que ha restat en obres durant els darrers dos mesos.

És així com aquest jove projecte torna a ocupar un espai ben definit a la xarxa, on sol rebre bona cosa de visites diàries que avalen el bon fer de l'equip de periodistes i dissenyadors gràfics que hi ha a la seua estructura.

D'aquesta manera, la televisió local per internet, s'avança a les noves tecnologies i fa que algunes empreses locals opten per utilitzar aquest mitjà que a poc apoc s'obre pas en la societat torrentina.

La nova televisió a la carta, ofereix més possibilitats d'interacció, major grau de comunicació i un nivell de qualitat d'imatge que supera amb escreix el que fins ara havia disposat aquesta localitat de l'Horta.

Però a més d'això, aquest renovat projecte, oferta canals diferents que anirà ampliant a base de tractes amb associacions, grups i entitats de tota mena de la ciutat, com és el cas del Canal Vedat TV, una proposta realitzada per l'Associació de Veïns del Vedat.

Des de la pàgina «Bondiatorrent» pot accedir-se a hores d'ara a tot l'univers d ela xarxa d'internet amb tan sols un «clic».

Una projecte europeu

PERE ROSSELL

Sempre s'ha dit que les noves tecnologies ens acostarien la informació i, en aquest cas, amb «Bondiatorrent», els ciutadans de la localitat més poblada de la comarca de l'Horta, ho tenen millor que mai. A la nova pàgina que aquest col·lectiu de joves, acaba de penjar a la xarxa, modernitza el concepte de la informació, actualitza la forma i manera amb que han de fer-se les relacions comercials i projecta la imatge del poble, cap a l'univers mediàtic.

Es tracta d'un primer gran pas en les formes, però també una manera novedosa d'oferir la informació, basada en el xicotet format i en el fet de poder veure allò que interessa a cada persona que consulta la pàgina. «Bondiatorrent» representa allò que sempre s'ha conegut com a televisió a la carta i és que des de qualsevol domicili que dispose d'internet, pot consultar el que passa i com s'expressa el pols de la ciutat a cada instant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.