Comunicació

Representació gironina al concurs ‘Joc d'amfitrions'

TV Girona, Olot TV i TV Ripollès estrenen el diumenge 18 aquest ‘reality' que busca el millor amfitrió de Catalunya

El Gironès estarà representat a Joc d'amfitrions , el primer concurs reality que posen en marxa les televisions locals i en el qual dotze concursants d'arreu de Catalunya competiran per erigir-se com el millor amfitrió del seu municipi. Produït per La Xarxa amb el suport de Canal Reus TV, el concurs té la participació de dotze canals de proximitat. En aquest sentit, TV Girona , Olot TV i TV Ripollès estrenaran el concurs el 18 de setembre, a les 23 h. Olot TV emet aquest cap de setmana el càsting local a les 23 h i TV Ripollès emetrà el seu el dissabte 17 a les 23 h. Els càstings han tingut la
col·laboració de l'actriu Vicenta N'Dongo com a jurat i diversos personatges destacats de les poblacions amfitriones, com ara els periodistes Josep Puigbó i Quim Morales, el gastrònom Pere Tàpias, el saxofonista Pep Poblet, l'actor Pep Pla i el tenor Jordi Galán. També hi han col·laborat diferents entitats locals.

Presentat per Santi Suárez, el concurs s'emetrà els dissabtes i diumenges a les 22 h.

LA XIFRA

12
concursants competiran en el concurs, que es dividirà en dues etapes: municipis del nord i del sud

Entreteniment local per a tot el país

L'objectiu de Joc d'amfitrions és donar a conèixer a través de les televisions locals la riquesa cultural i patrimonial del país a partir de la procedència dels concursants. Pel que fa a la mecànica, el concurs es dividirà en dues etapes: en la primera, els municipis del nord de Catalunya i en la segona, els del sud. En cadascuna hi haurà sis concursants que visitaran les poblacions d'origen dels participants i la seva pròpia. En cada episodi, l'amfitrió haurà de demostrar que domina la història, la geografia i l'anecdotari de la seva vila, però també haurà de ser capaç de resoldre els dubtes que els companys de joc li plantegin. Seran els mateixos participants els qui decidiran el guanyador, que es proclamarà en una final, al novembre a Reus, ciutat neutral de la qual no és originari cap concursant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia