Comunicació

Quin és el millor ’fast food’ d’autor de Barcelona?

La resposta, aquest dijous al concurs gastronòmic de TV3 ’Joc de cartes’, presentat pel xef Marc Ribas

Teresa Tanyà (Els Pintxus), Lourdes Anchuela (Comolocas), Antonio Luna (Taco Alto) i Juan Andrés (Arepamundi) són els quatre aspirants d’aquesta setmana

El Joc de cartes de TV3 busca aquest dijous el millor establiment de menjar ràpid d’autor de Barcelona. En aquest concurs gastronòmic, conduït pel xef Marc Ribas –que també presenta el Cuines–, quatre restaurants competeixen cada setmana per ser els millors de la seva categoria, tipus o d’una mateixa zona geogràfica.

Els aspirants d’aquest capítol són la Teresa Tanyà, propietària d’Els Pintxus, on cuina tapes i platets gurmets del tot modernitzats; Lourdes Anchuela del Comolocas, una hamburgueseria molt desenfadada; Antonio Luna del Taco Alto, un mexicà que assegura que ofereix els millors tacos de la ciutat, i Juan Andrés, un divertit veneçolà propietari de l’Arepamundi, un restaurant que proposa viatjar arreu del món sense moure’s de taula amb les seves arepas farcides de sabors internacionals.

Com cada setmana, els quatre concursants tastaran i puntuaran l’oferta gastronòmica dels seus rivals. El presentador Marc Ribas també farà la seva pròpia valoració dels quatre restaurants, que pot decantar la balança. El guanyador s’endurà un premi de 5.000 euros per invertir-los en el seu local.

’Fora de carta’

La nit gastronòmica de TV3 no acaba amb el concurs. El segueix un debat, Fora de carta, presentat per Carla Lladó, amb la presència dels concursants del Joc de cartes. Els protagonistes del programa, al costat dels col·laboradors habituals de la tertúlia, aniran desgranant cada punt calent, divertit o conflictiu que l’espectador acabi de veure i que hagi generat interrogants. També explicaran com van viure ells l’experiència.

Els periodistes Laura Fa i Santi Villas, la presentadora Daniela Blume i el restaurador Ladis Alcalá, propietari del restaurant Mas de Prades i un dels cuiners que van participar al programa de cuina de l’arròs a les terres de l’Ebre, són els col·laboradors del Fora de carta d’aquesta setmana. El debat es pot seguir en directe s’hi pot interactuar a través de les xarxes socials, per introduir tots els punts que hagin quedat pendents.

Líder d’audiència

Des de la seva estrena, el 20 d’abril, Joc de cartes lidera la seva franja d’emissió. El capítol de la setmana passada, dedicat a la cuina de muntanya de la Vall de Boí, va tenir una audiència de 413.000 espectadors i una quota del 16,1%. De fet, va ser el segon programa més vist del dia.

La tertúlia posterior Fora de carta continua en ascens i la setmana passada va tornar a superar els seus propis resultats, amb una quota del 14,4% i una audiència de 193.000 espectadors. D’aquesta manera es converteix en la segona opció de la seva franja d’emissió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.