Comunicació

La sèrie de TV3 ’Nit i dia’, finalista als Premis Iris 2017

La producció catalana competeix pel guardó de millor ficció amb ’El Ministerio del Tiempo’, ’El padre de Caín’, ’Sé quién eres’ i ’Velvet’

També opta a les categories de millor actor, pel paper de Josep Maria Pou, i de millor guió

La sèrie Nit i dia, creada per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran i produïda per TV3, ha estat seleccionada per competir als Premis Iris 2017.

En la relació de finalistes que ha fet pública avui l’Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió, Nit i dia és candidata en les categories de millor ficció, en la de millor actor, per Josep Maria Pou, i millor guió, de Lluís Arcarazo, Jordi Galceran, Oriol Paulo i Jordi Vallejo.

La sèrie catalana competeix en aquesta categoria amb El Ministerio del Tiempo, de TVE; El padre de Caín i Sé quién eres, de Telecinco, i Velvet, d’Antena 3 TV.

En la categoria de millor actor, els rivals de Josep Maria Pou són Francesc Garrido, per Sé quién eres; Hugo Silva, per¸El Ministerio del Tiempo; Nancho Novo, per Amar es para siempre (Antena 3 TV), i Pedro Casablanc per Mar de plástico (Antena 3 TV).

Els rivals dels guionistes de Nit i dia seran els equips de les sèries La que se avecina, de Telecinco; La casa de papel i Allí abajo, d’Antena 3 TV, i LocoMundo, de #0.

Els membres de l’acadèmia votaran els finalistes fins al 22 de setembre. Els guanyadors s’anunciaran durant la cerimònia de lliurament que es farà a finals d’octubre.

La segona temporada de Nit i dia ha liderat la seva franja d’emissió els dilluns i ha tancat amb una quota mitjana del 12%.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.