Comunicació

L’actriu Rachel Lascar repassa la seva trajectòria a l’Hora d’Anglès

L’actriu francesa establerta a Catalunya és la protagonista de l’’Small Talk’ d’aquest divendres, conduït per Nicole Millar

  • VÍDEO: 'Small Talk' amb Rachel Lascar. El Punt Avui Tv

L’actriu francesa Rachel Lascar, establerta a Catalunya des de fa anys, ha passat aquest divendres pel plató de l’Hora d’Anglès d’El Punt Avui Televisió. Ha estat la protagonista de l’espai d’entrevistes Small Talk, que condueix Nicole Millar.

Lascar ha treballat en produccions de diversos països d’Europa com Entre altres, s’ha posat en la pell de Camille, a The Gunman; o Violette, a Marsella..

Però quan va arribar a Barcelona, ara fa 16 anys, se’n va enamorar. “És quelcom físic” diu. I des de llavors s’ha involucrat en diversos projectes d’àmbit nacional, com Los Hombres de Paco o El Barco.

Ara interpreta el paper de Gala a la nova producció de Ventura Pons, Miss Dalí. Ha explicat que ha connectat molt bé amb el personatge de mussa del pintor empordanès. Ara només falta esperar l’estrena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia