Comunicació

l’illa de robinson

d’el punt avui televisió

Gallego a l’entrevista dels candidats de ’L’illa’

Jordi Grau, Magda Gregori, David Minoves i Gina Driéguez són els convidats a la tertúlia d’aquest dimarts a El Punt Avui TV

El programa analitza la retirada de les ordres europees amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont

  • VÍDEO: Primera part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts. El Punt Avui Televisió
  • VÍDEO: Segona part de 'L'Illa de Robinson' d'aquest dimarts. El Punt Avui Televisió

El jutge del Tribunal Suprem (TS) espanyol Pablo Llarena ha retirat les ordres europees i internacionals de detenció que la jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela va emetre contra el president Puigdemont i els 4 consellers. Vol evitar que la justícia Belga denegui l’extradició o que en el cas d’acceptar-la limiti les acusacions a delictes menys greus?

Les conseqüències d’aquesta mesura s’han analitzat aquest dimarts a L’Illa de Robinson amb el professor de Dret internacional i president de l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya, Eduard Segarra i també amb l’advocat del President Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, tots dos per via telefònica.

El programa també ha abordat l’arrencada de la campanya electoral ahir a la nit.

La segona part del programa ha continuat amb la sèrie d’entrevistes a candidats independents. Avui ha estat el torn de Joan Carles Gallego, exsecretari de CCOO a Catalunya. Els darrers minuts han servit per comentar aquesta entrevista.

A la taula de L’illa de Robinson d’avui s’hi han assegut Jordi Grau, Magda Gregori, David Minoves i Gina Driéguez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.