Els socialistes torrentins no veuen bé que l'alcaldessa s'hi gaste 200.000 euros en una ràdio municipal

Al plenari municipal celebrat el primer dia del mes d'abril com resulta preceptiu en ser el primer dijous de mes, el govern municipal del PP es va quedar sol amb la defensa de la proposta de creació d'una emissora de ràdio municipal en aquesta localitat de la comarca de l'Horta.

Els socialistes torrentins es mantenen en contra del projecte perquè la creació de l'emissora municipal suposarà una inversió de no menys de 200.000 euros que, en època de crisi no s'hauria de fer d'aquesta manera, malgrat ser conscients que s'hi sufragaran amb el segon Pla E. Però a més d'això, el grup municipal socialista assegura, que aquesta emissora local no garanteix la imparcialitat informativa.

De fet, el síndic portaveu del PSPV-PSOE, Josep Veiga, ha manifestat públicament que «el malbaratament i la propaganda, esdevenen la marca de la casa del govern municipal del PP; la nova ràdio serà un instrument sectari i parcial de l'alcaldessa i de la seua campanya de propaganda permanent».

Per la seua banda, el rebuig manifestat per síndic portaveu del Bloc Nacionalista Valencià, Vicent Beguer, s'ha fonamentat amb el fet que, aquesta nova dotació no s'hi troba a cap partida dels pressupostos municipals del 2009 prorrogat, que es fan servir encara ara com a pressupostos del 2010. També s'assegura que no està signat el projecte de viabilitat que acompanya la proposta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.