Comunicació

Els informalius / Torna la guerra del futbol entre Mediapro i Sogecable

La presentadora de moda té uns temes amb el porter titular de la selecció. Quedava clar que l'afer ho eclipsaria tot

Era massa llaminer per no ser aprofitat. La presentadora d'esports de moda, la que ha fet augmentar les audiències de l'informatiu on surt, el nou símbol sexual nascut en un món fet per homes i consumit per homes, ella, té uns temes amb el porter titular de la selecció. Quedava clar que l'afer ho eclipsaria tot. I només va faltar que després del partit de la roja (amb aquest nom, els d'Intereconomía duen un rebot...) l'entrevista a Casillas, el porter en qüestió, l'hi fes precisament Sara Carbonero, la presentadora que ens ocupa. Tele-5, que no dóna puntada sense fil, sabia que era el morbo més morbós.

Per això a l'informatiu del vespre del dimecres, J.J. Santos va oferir-nos un tast i van convocar-nos per veure la resta al programa especial que feien després a La 7, una altra de les seves cadenes. La xerrada en si mateixa va ser tòpica. Ella dient: “Trist per la derrota inesperada, oi?”, i ell: “Estem tocats, però continuarem lluitant”.

Això sí, hi ha hagut reaccions inesperades com la de la FOTO 1. Efectivament, no és de Tele-5 sinó de La Sexta. Van tenir, això sí, l'habilitat de tocar el tema amb l'excusa d'informar-nos del que deia la premsa anglesa. I és que, sí, per molt marcià que sembli, els britànics (també) van sucar-hi un pa de cinc quilos.

Im-pa-ga-ble la FOTO 2. Per si no el coneix, li presento: es diu Manu Sánchez i va comparèixer a l'informatiu d'Antena 3 de dimecres vestit així. Matías va rebre'l dient-li: “El teu gran compromís amb la selecció salta a la vista”. Doncs sí, la veritat.

I parlant de samarretes i equips, torna la guerra del futbol entre Mediapro i Sogecable. Dimecres Mamen Mendizábal ens llegia a La Sexta (Mediapro) un comunicat de redactat certament millorable (i textual): “Sogecable acaba d'anunciar que no pagarà els 90 milions per la Lliga a Mediapro i la filial d'aquesta, Mediaproducción, posseeix els drets del futbol espanyol i ha presentat concurs temporal de creditors. Un concurs que es presenta, segons aquesta empresa, únicament per obtenir protecció judicial i que no posa en dubte la rendibilitat ni la viabilitat de la societat. (...) El concurs de creditors, per cert, no afecta cap de les empreses del seu grup i Sogecable es nega ara a pagar els 90 milions d'euros de la pròxima temporada. Això impediria que Canal Plus i Digital Plus emetessin la Lliga i la Copa del Rei”.

El mateix dia, Ane Ibarzabal ens llegia a Cuatro (Sogecable): “Mediaproducción SL, l'empresa que gestiona els drets del futbol, ha presentat concurs de creditors, l'antiga suspensió de pagaments, segons una situació, com reconeixen, que pot abocar a una situació de reequilibri dels fluxos de caixa”. I aleshores ens passa el mateix vídeo que van estar passant durant hores a CNN+ (el canal de noticies del grup), que era un seguit d'imatges de Jaume Roures en diverses rodes de premsa (FOTO 3) i que començava dient... “Mediapro va ser condemnada el 15 de març a indemnitzar amb més de 100 milions d'euros Audiovisual Esport i a tornar a aquesta companyia els drets del futbol. Audiovisual Esport, companyia participada per Sogecable, va sol·licitar el passat 9 de juny l'execució d'aquesta sentència. Paral·lelament, Sogecable hauria d'abonar aquest mes a Mediapro el primer pagament dels drets de la Lliga per la pròxima temporada. Davant la possibilitat que Mediapro no pogués complir el contracte vigent si s'executés la sentència, Sogecable va demanar a Mediapro un aval bancari abans de fer aquest pagament. La resposta ha estat la citada suspensió de pagaments i la falsa imputació a Sogecable que s'ha presentat per aquesta petició d'aval. En qualsevol cas, Sogecable assegura que la pròxima temporada podrà ser vista a través de Digital Plus”. Com es veu, el dia i la nit i no hi ha qui entengui res.

Però el millor va ser la punyalada per l'esquena de la cadena Tele-5 a La Sexta: “Mediapro s'ha convertit en la primera empresa de comunicació que presenta suspensió de pagaments. La companyia que presideix Jaume Roures va obtenir els drets de la Fórmula 1 pel triple del que havia pagat Tele-5”... com passant comptes, oi?

I la FOTO 4 demostra el que ha d'arribar a fer un músic perquè parlin d'ell. El de l'esquerra és un redactor d'Antena 3 que va començar la peça dient: “El Cigala tria Espanya i ens deixa el Brasil. Mentre li preguntem pel seu nou disc gravat en directe a l'Argentina...”. Vaja, que “yo he venido a hablar de mi PlayStation y, de paso, de mi CD”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia