Comunicació

El Suprem arxiva la querella contra González Pons per l'adjudicació de llicències de TDT a Ulibarri

La Federació Valenciana de Televisió va acusar l'aleshores conseller de Relacions Institucionals de presumpta prevaricació per concedir tretze llicències a l'empresari imputat en el “cas Gürtel”

El Tribunal Suprem ha arxivat la querella de la Federació Valenciana de Televisió i de Televisió de Benidorm, SA, contra l'actual vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, per presumptes irregularitats en l'adjudicació de tretze canals de TDT al País Valencià a José Luis Ulibarri, un dels imputats en el cas Gürtel, contra el qual també anava adreçada la querella.

En aquesta, els demandants afirmen que González Pons, aleshores conseller de Relacions Institucionals, podria haver comés prevaricació i malversació de cabals públics. Segons el Suprem, però, en la querella no es concreta cap acte atribuïble a González Pons que poguera ser qualificat de constitutiu d'aquests delictes. “No s'hi relata cap activitat de l'aforat que tinga aparença, ni tan sols de manera indiciària, d'il·lícit penal”, conclou la interlocutòria del Suprem.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia