Comunicació

El Bloc denuncia que la nova web de turisme de Gandia estiga sols en castellà

El Grup Municipal Bloc-Verds de Gandia denuncia que el portal que va presentar aquesta setmana l'empresa mixta de turisme Gandia Protur només estiga en castellà.

Els econacionalistes recorden l'obligatorietat, segons la normativa municipal, d'emprar el valencià a més de la que es considere turísticament interessant, com ara el castellà, l'anglès, el francès o l'alemany. Lamenten el que és «una mostra més» del menyspreu cap al valencià per part del govern municipal

Des del Bloc-Verds s'apunta que la normativa municipal aprovada en 2004 és molt clara pel que fa als criteris de l'ús del valencià per part de l'ajuntament de Gandia. És per aquesta raó, que han manifestat la seua sorpresa i indignació després de comprovar com la nova web de l'empresa mixta de turisme (amb participació de l'Ajuntament de Gandia) que es va presentar ahir públicament als mitjans de comunicació, incompleix la normativa municipal i comença a funcionar únicament en castellà.

D'altra banda, el Bloc-Verds ha recordat la importància que la nova web informe també en les llengües turístiques, com ara l'anglès, el francès i l'alemany.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia