Comunicació

El PP de Gandia usurpa dominis d'Internet de propietat municipal

El govern local denuncia aquesta utilització partidista dels esmentats canals oficials.

La tinent d'alcalde i portaveu adjunta del grup municipal socialista, Ana García, ha denunciat en conferència de premsa «la usurpació i la utilització partidista» que Arturo Torró està fent, a través de Nuevas Generaciones del PP, dels dominis d'Internet ilovegandia i ilovegnd que són propietat de l'empresa mixta de promoció turística GandiaProtur, que té registrades estes dues marques, que van presentar públicament la regidora de Turisme i presidenta de l'empresa mixta, Amparo Miret, i el gerent de GandiaProtur, Alberto Suárez.

Ana García li ha «exigit» a Torró que «obligue» als seus militants de Nuevas Generaciones «a que complisquen amb la legalitat i que d'immediat deixen d'utilitzar de manera partidista els dos dominis d'Internet que són propietat d'esta ciutat i de tots els gandians».

En opinió del govern local, «una vegada més, el senyor Torró torna a jugar brut i torna a apropiar-se d'una cosa que no és seua per a traure un benefici personal i partidista». No obstant això, s'ha agraït a Torró que se «sume al Govern municipal i que per fi també faça seu el logotip del cor que tant ha criticat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.