Comunicació

Bellreguard posa en marxa una xarxa wifi gratuïta

L'Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa la xarxa oberta “sotaia.net”, una xarxa WIFI a l'abast dels ciutadans de la mateixa localitat. Amb aquesta actuació, que es troba en la fase de proves, el que pretén el consistori municipal és potenciar d'una forma àgil i senzilla l'ús de les noves tecnologies aplicades tant a l'administració com a les xarxes socials.

La xarxa és totalment gratuïta i ofereix dos tipus de serveis, que es diferencien per la seua velocitat de navegació i per la necessitat, o no, de que l'usuari es registre prèviament.

Per una banda, a través d'aquesta xarxa es podrà navegar fins una velocitat de 16 Mbps per tots els portals que formen part de la xarxa Bellreguard Web 2.0, així com per tots aquells portals administratius que l'Ajuntament vaja afegint. Aquest servei no necessita de registre previ.

Per altra, es podrà navegar lliurement per Internet a una velocitat de 256 Kbps, tret dels webs amb contingut èticament dubtós. Aquest servei obliga a que l'usuari es registre prèviament i està limitat als empadronats a Bellreguard.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.