Comunicació

Malgrat la crisi, la revista Camacuc arriba puntual

La voluntat dels subscriptors fa perdurar aquesta revista infantil des dels anys huitanta.

Amb l'únic suport de dues editorials valencianes adscrites al Gremi, la revista infantil i juvenil Camacuc, arriba puntualment als domicilis dels subscriptors.

El seu editor, Joan Escriva, no es deixa vèncer per la situació econòmica per la qual travessa el món editorial valencià, i malgrat no haver rebut cap subvenció del govern valencià, continua endavant amb aquesta publicació que ja ha vist passar dues generacions.

El número que tot just ara, acaba de veure la llum, conté les diferents historietes dels personatges que ja resulten familiars i s'obre a la participació dels seus lectors mitjançant les pàgines d'intercanvi.

A destacar, la històrica Barraqueta de la Ciència, que edició darrer edició procura fer veure una altra visió dels experiments. En aquesta ocasió es publica un concurs de còmics i contes curts adreçats a les escoles i a l'alumnat en general.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.