Comunicació

La televisió pública de Gandia comença a emetre en proves a la TDT

La Junta Local de Govern a Gandia ha acordat que continue prestant-se el servei públic per mitjà de la tecnologia digital.

La televisió pública local, Gandia TV, passa a donar, en període de proves, el servei que venia prestant en analògic a través de la TDT mitjançant el Canal múltiple 26. Canal que li correspon a la televisió pública per a donar servei a l'area de la Safor. Es per això que els televidents poden trobar ja una carta d'ajust que els indica on, en properes dates, podran trobar la programació que fins a hui oferia Gandia TV en analògic.

Així mateix l'Ajuntament de Gandia ha instat a la Generalitat Valenciana a que exercisca la seua tasca de coordinació per a la creació del consorci de poblacions que te assignat el dit canal previst per a la televisió pública de la Safor.

En tant és completa aquest procediment administratiu Gandia, que ja ha cobert el tràmits necessaris, prestarà servei a través del Canal múltiple 26 per poder mantenir el seu dret d'emissió en TDT, donant resposta així també al dret del ciutadans de la comarca de disposar d'una televisió pública en la seua llengua, servei que ja venia prestant-se des de fa dècades a la comarca i amb l'objecte de que no es veja interromput pel canvi de tecnologia. El Canal múltiple 26 admet la distribució de quatre ofertes televisives diferents, cada una per canal, un d'ells reservat als municipis que integren la demarcació de la zona de la Safor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.